Salut, eu sunt Andrei.
Bine ai venit pe site-ul meu. Ma bucur ca esti aici. Va iubiti si zambiti mereu ? Mi-ar face placere să vă surprind povestea, daca va pot ajuta dati-mi de stire!

Despre mine

 

 

 

  Mi-a luat ceva timp sa fac aceasta descriere. Imi doresc si sper ca cei care citesc aceasta descriere sa reuseasca sa cunoasca macar putin din mine si din felul meu de a fi.

  Despre cum am inceput sa fac fotografii e cale lunga si nu cred ca acesta este punctul culminant din viata mea. Copilaria mea a fost pe cat se poate de simpla dar frumoasa, undeva aproape de orasul Brad pe dealurile unui satuc Dupapiatra, unde plecam dimineata de acasa si veneam seara, unde natura este ceva deosebit in fiecare anotimp, unde linistea si pacea chiar exista. Sunt norocos si imi doresc si pentru copii mei sa traiasca ce am trait eu.

  Defapt, ce este mai interesant este ceea ce traiesc acum si cu ce ochi reusesc sa imi vad viata, trairile si visele. Este genial ceea ce am ocazia sa surprind prin faptul ca sunt fotograf. Faptul ca ma hranesc cu foarte multa energie pozitiva si nu numai este mai mult decat as putea sa imi doresc. Cand fotografiez, sunt in elementul meu. Elementul meu pentru mine inseamna cele mai înalte puncte dintr-o încapere, curte, gradina, strada, deal.

  Suna ciudat dar asa este. Am o energie pe care o simt atat eu cat si mirii mei, care ma ajuta sa surprind si sa vad diferit. Imi place competitia iar asta sigur vine de cand eram mic si viata mea era fotbalul. Acuma e fotografia insa aplic aceeasi strategie. Fiecare eveniment pentru mine este o provocare si o placere.

  Niciodata nu vom stim ce ne rezerva ziua de maine de aceea sunt constient ca amintirile oamenilor stau in mainile noastre, a fotografilor.

  Ceea ce este si mai placut in tot ce mi se intampla este faptul ca jumatatea mea cu care petrec cel mai mult timp, care ma întelege perfect, imi ofera tot sprijinul, sotia mea iubita, este si ea tot fotograf.

  Impartim aceleasi pasiuni iar asta ne face si mai uniti decat suntem. Numele ei este Bianca Unc si a devenit sotia mea in 14 Iulie 2017.

  Trebuie sa recunosc ca in calitate de mire am simtit un amalgam de sentimente super tari si care imi doresc sa le simtă orice om macar o data in viata. Nu este nimic mai placut decat sa faci ceea ce iti place si sa o faci in doi, cu persoana iubita. De cele mai multe ori fotografiem nunti separat insa avem ocazii tot mai dese sa fotografiem impreuna. Suntem diferiți in ceea ce surprindem la evenimente insa tocmai asta ne completeaza perfect.

 

 

Noi doi suntem: #noidoisialenoastredouabuzemoi!