Salut, eu sunt Andrei.
Bine ai venit pe site-ul meu. Mă bucur că ești aici. Vă iubiți și zâmbiți mereu? Mi-ar face plăcere să vă surprind povestea! Dacă vă pot ajuta dați-mi de știre!

Despre mine

 

 

 

   Mi-a luat ceva timp să fac această descriere. Îmi doresc și sper ca cei care citesc această descriere să reușească să cunoască măcar puțin din mine și din felul meu de a fi.

 

 

  Despre cum am început să fac fotografii e cale lungă și nu cred că acesta este punctul culminant din viața mea. Copilăria mea a fost pe cât se poate de simplă dar frumoasă, undeva aproape de orașul Brad pe dealuri unui sătuc Dupăpiatra, unde plecam dimineața de acasă și veneam seara, unde natura este ceva deosebit în fiecare anotimp, unde liniștea și pacea chiar există. Sunt norocos și îmi doresc și pentru copii mei să trăiască ce am trăit eu. 

 

 

   De fapt, ce este mai interesant este ceea ce trăiesc acum și cu ce ochi reușesc să îmi văd viața, trăirile și visele. Este genial ceea ce am ocazia să surprind prin faptul că sunt fotograf. Faptul că mă hrănesc cu foarte multă energie pozitivă și nu numai, este mai mult decât aș putea să îmi doresc. Atunci când fotografiez mă simt în elementul meu, iar elementul meu pentru mine înseamnă cele mai înalte puncte dintr-o încăpere, curte, grădină, stradă, deal. 

 

 

   Sună ciudat, dar așa este. Am o energie pe care o simt atât eu cât și mirii mei, care mă ajută să surprind și să văd diferit. Îmi place competiția iar asta sigur vine de când eram mic și viața mea era fotbalul. Acuma e fotografia, însă aplic aceeași strategie. Fiecare eveniment pentru mine este o provocare și o plăcere.

  Niciodată nu vom știi ce ne rezervă ziua de mâine, de aceea sunt conștient că amintirile oamenilor stau în mâinile noastre, a fotografilor.

 

 

  Ceea ce este și mai plăcut în tot ceea ce mi se întâmplă este faptul că jumătatea mea cu care petrec cel mai mult timp, care mă înțelege perfect, îmi oferă tot sprijinul, soția mea iubita, este și ea tot fotograf.

 

 

  Împărțim aceleași pasiuni și asta ne face și mai uniți decât suntem. Numele ei este Bianca Unc și a devenit soția mea în 14 Iulie 2017. 

 

 

  Trebuie să recunosc că în calitate de mire am simțit un amalgam de sentimente super tari și care îmi doresc să le simtă orice om măcar odată în viață. Nu este nimic mai plăcut decât să faci ceea ce iți place și să o faci in doi, cu persoana iubită. De cele mai multe ori fotografiem nunți separat, însă avem ocazii tot mai dese să fotografiem împreună. Suntem diferiți în ceea ce surprindem la evenimente însă tocmai asta ne completează perfect. 

 

 

  Anul 2018 l-am trăit la fel, cu foarte mari emoții si ne-am încărcat și mai tare cu iubire și mulțumiri fată de Dumnezeu, deoarece am aflat că în viață noastră urmează să vină o minune, o fetiță care se numește: Elena! Deci, ne-am pregătit pentru un 2019 plin cu multă iubire și mult mai puțin somn. 

 

 

  Din 13 Februarie 2019 suntem o familie completă! Momentul fabulos în care Elena a venit în această lume l-am trăit și eu alături de Bianca, deoarece am fost alături de ea în sala de nașteri. Chiar dacă pisica nu pare foarte entuziasmată, noi suntem topiți după tine, Elena! Bine ai venit in viață noastră! Dragilor, de acum înainte suntem pe mâini bune, Elena o să aibă grijă de noi, mai ales de pisică! Elena: "Până când ne vedem, să fiți cuminți, eu o să fiu cuminte pentru că așa vrea mami și tati. Vă pup tare tare pe toți!" 

 

 

  Datorită Elenei, de la care, pe măsură ce timpul a trecut am primit tot mai multă iubire, am decis să îi dăm posibilitatea să împartă iubirea și unui frățior. Din 2020, ziua 23 a lunii Noiembrie suntem mai mulți, a venit alături de noi și David! Am avut emoții, cum o să fie primit de surioara mai mare, dar îl iubește și vorbește cu el în fiecare zi, exact așa cum am crezut. Vă îmbrățișăm tare, de data aceasta în număr de 4! Să fiți cuminți pentru că Elena și David sunt foarte cuminți!

 

Noi doi suntem: #noidoisialenoastredouabuzemoi!

 

Elena este: #bâzamică

David este: #bâzumic