Mi-a luat ceva timp sa fac aceasta descriere. Imi doresc si sper ca cei care citesc aceasta descriere sa reuseasca sa cunoasca macar putin din mine si din felul meu de a fi.

 

 

Despre cum am inceput sa fac fotografii e cale lunga si nu cred ca acesta este punctul culminant din viata mea. Copilaria mea a fost pe cat se poate de simpla dar frumoasa, undeva aproape de orasul Brad pe dealuri unui satuc Dupapiatra, unde plecam dimineata de acasa si veneam seara, unde natura este ceva deosebit in fiecare anotimp, unde linistea si pacea chiar exista. Sunt norocos si imi doresc si pentru copii mei sa traiasca ce am trait eu.

 

 

Defapt, ce este mai interesant este ceea ce traiesc acum si cu ce ochi reusesc sa imi vad viata, trairile si visele. Este genial ceea ce am ocazia sa surprind prin faptul ca sunt fotograf. Faptul ca ma hranesc cu foarte multa energie pozitiva si nu numai este mai mult decat as putea sa imi doresc. Cand fotografiez, sunt in elementul meu. Elementul meu pentru mine inseamna cele mai înalte puncte dintr-o încapere, curte, gradina, strada, deal.

 

 

Suna ciudat dar asa este. Am o energie pe care o simt atat eu cat si mirii mei, care ma ajuta sa surprind si sa vad diferit. Imi place competitia iar asta sigur vine de cand eram mic si viata mea era fotbalul. Acuma e fotografia insa aplic aceeasi strategie. Fiecare eveniment pentru mine este o provocare si o placere.

Niciodata nu vom stim ce ne rezerva ziua de maine de aceea sunt constient ca amintirile oamenilor stau in mainile noastre, a fotografilor.

Ceea ce este si mai placut in tot ce mi se intampla este faptul ca jumatatea mea cu care petrec cel mai mult timp, care ma întelege perfect, imi ofera tot sprijinul, sotia mea iubita, este si ea tot fotograf.

 

 

Impărtim aceleasi pasiuni iar asta ne face si mai uniti decat suntem. Numele ei este Bianca Unc si a devenit sotia mea in 14 Iulie 2017.

 

 

Trebuie sa recunosc ca in calitate de mire am simtit un amalgam de sentimente super tari si care imi doresc sa le simtă orice om macar o data in viata. Nu este nimic mai placut decat sa faci ceea ce iti place si sa o faci in doi, cu persoana iubita. De cele mai multe ori fotografiem nunti separat insa avem ocazii tot mai dese sa fotografiem impreuna. Suntem diferiți in ceea ce surprindem la evenimente insa tocmai asta ne completeaza perfect.

 

 

 

Noi doi suntem: #noidoisialenoastredouabuzemoi!

 

 

 • Despre Branea Andrei si colaborarea cu el... nu cred ca mi-ar ajunge spatiul destinat testimonialului meu sa scriu... Este cel mai inspirat fotograf din cati exista pe lumea asta! Am cele mai frumoase poze de la nunta! Daca s-ar da timpul inapoi l-as alege tot pe el fara discutii! Multumesc ca faci parte din viata noastra Andrei Branea!

  Laura Maria, 1 iulie 2017, Nunta Premier Arad,
 • Branea Andrei. Un adevărat profesionist, o persoana serioasa în munca în care o depune și munca depusa de el este de foarte buna calitate. Am avut norocul de a lucra cu un mare fotograf. Mulțumim mult pentru tot.

  Iuliana Vornicu, 14 Iunie 2016, Verona, Italia,
 • Sincer putem spune ca am fost foarte mulțumiți de tot ce înseamnă partea de poze la nunta noastră... Branea Andrei a reușit sa ne transmită prin multitudinea de poze făcute acel sentiment emoționant, sensibil, suav și tandru numit dragoste, și pe care l-am retrăit și după nunta la Trash The Dress. Felicitări Andrei pentru pasiunea pe care o pui în ceea ce faci și sa ști ca te recomandam cu tot dragul și altora. 🙂

  Suciu Roxana Naomi, 1 Octombrie 2016, Central, Ineu, Arad,
 • Andrei e un fotograf de exceptie. Atat la sedintele foto cat si la nunta a reusit sa ne faca sa ne simtim confortabil in fata camerelor si a stiut mereu sa ne faca sa zambim. Invitatii s-au simtit excelent in compania lui iar rezultatul depaseste asteptarile. A reusit sa surpinda tot felul de momente speciale din cadrul nuntii. Ne bucuram ca l-am avut alaturi si ne-a ajutat sa pastram vie amintirea nuntii noastre.

  Laura Incicau, 8 Octombrie 2016, Lupas, Zimand, Arad,
 • Iti multumim din suflet pentru contributia ta semnificativa in cea mai frumoasa zi din viata noastra #fotografulcreator

  Cosmin Stiop, 3 Iulie 2016,
 • Un tip atent, tipicar, caruia ii place lucrul facut ca la carte cu multa seriozitate si pasiune! Asa l-am cunoscut eu.

  Curteanu Marius, 17 Octombrie 2016,
 • Profesionalism , încredere, om plin de căldură și veselie. Mulțimim mult pentru momentele frumoase surprinse ! Recomand cu căldură !

  Deya Hurezan , 29 Aprilie 2016,